Dani Mature

Dani Mature

,,Dani mature’’ u Delta City-ju

Dolazi nam period u kome su finalne pripreme za jedno od najvažnijih večeri za mlade- mature. Inspirisani  idejama za najlepše veče, Pero Art Centar će organizovati ,,Dane mature’’ u  Delta City-ju 28,29 i 30. maja.

Na programu će se naći više od 30 izlagača iz različitih branši koji će omogućiti mladima da nabave sve ono što im je neophodno da zasijaju na maturskoj večeri. Posetioci će imati priliku i da probaju najlepše, najsvečanije i najekskluzivnije toalete modnih studija kao što su: ,,Fado moda”, ,,Posh studio”, ,,Lola fashion” i ,,Selection”. Za dame koje preferiraju ,,fracuski šik” tu je i ,,Nora Monde”, a za one čiji stil je stil buntovnički i neuštrašiv tu je i ,,Šlic”.  Sofisticiranu eleganciju nude ,,Maya”, ,,Zid 2” ,,Wish”, ,,Sreća” ali i dizajnerka Marina Grče. Inovativan i jedinstven stil, posetiteljke će naći  u kolekcijama dizajnerki kao što su Petra Šošić, Danijela Babić, Bojana Milatović i Bojana Ilić.

Propratni asesoari su najraznovrsniji, od večernjih šešira i fascinatora ,,NF hats and lamps”, cipelama ukrašenim kristalima ,,Marry Ed”, korsaža ,,Cvetne radionice” do svečanih naramenica Aleksandre Pribaković. Kreatori unikatnog nakita, obradovaće posetiteljke fantastičnim stilovima i luksuznim ukrasima. ,,Winny nakit” nudi raskošan i misteriozan stil, dok će  ,,Irena’s yewelry” , ,,La Dola Lu” , ,,Sweet gems” i Saša Tošić izložiti nakit sa poludragim kamenjem i kristalima. Spoj vintidž i modernog stila nude ,,Groovy Geeks” i ,,Jazz”.

Maturanti i svi prisutni će uživati u prazničnoj atmosferi, koju će upotpuniti modeli setajući u fantastičnim haljinama i odelima izlagača. Za potpuni doživljaj i generalnu probu mature pobrinuće se frizerski salon ,,Hairlovers” koji će posetiteljkama praviti frizure, Nina Ćalić koja će ih  šminkati i fotografi ,,Digital dream” koji će napraviti fenomenalne fotografije.

Pero Art Centar vas poziva da uživate u sadržajima festivala, premijerno organizovanog na ovim prostorima.

Podeli ovo:

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *