OSMOMARTOVSKI KATAPULT U DELTA CITY-JU

OSMOMARTOVSKI KATAPULT U DELTA CITY-JU

Dan žena postao je datum kada izuzetnim damama u našem životu poklonima iskazujemo ljubav, nežnosti i poštovanje. Za sve one koji žele da unikatnim, ručno izrađenim nakitom, asesoarom i garderobom obraduju posebne dame u svom životu, modni festival Katapult biće idealno mesto za pronalaženje najmaštovitijih i najoriginalnijih poklona.

Trinaesti “Katapult“ biće održan 6-8. marta od 10-22h u Delta City-ju, omiljenom beogradskom tržnom centru, i obilovaće modnim poslasticama koje nećete hteti da propustite.

Program osmomartovskog „Katapulta” obuhvatiće preko 120 odabranih izlagača, koji će predstaviti upečatljv nakit, maštovit modni asesoar i unikatnu odeću i obuću. Tokom tri dana trajanja festivala, Delta City biće centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.

Katapult je najveći regionalni festival u oblasti unikatnog nakita, modnog asesoara, garderobe i primenjenog dizajna. Festival se održava jednom u dva meseca i predstavlja raznovrsnu, kreativnu, inspirativnu i unikatnu ponudu upotrebnih predmeta iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti.

 

Podeli ovo:

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *