KATAPULT SHOP U DELTA CITY-JU

KATAPULT SHOP U DELTA CITY-JU

“Katapult shop” nastao je kao odgovor na rastuću potrebu tržišta, zasićenog monotonijom serijske priozvodnje, za originalnijim i maštovitijim nakitom i asesoarom. Otvaranjem 15. decembra u prizemlju Delta City-ja, “Katapult shop” postaće nezaobilazno mesto na šoping mapi svakoga ko želi da razbije stilsku uniformisanost. Ponuda “Katapult shopa” obuhvatiće unikatne torbe, cipele, ogrlice, prstenje, marame, rajfove, minđuše i broševe. Posvećen tim od preko 30 umetnika, svakodnevno osvežava ponudu radnje inspirativnim i neodoljivim modnim dodacima. Dizajn “Katapult shopa” najbolje oslikava naš koncept “jedinstveno, upečatljivo, hrabro”.

Festival modnih unikata “Katapult”, održan u oktobru i novembru u tržnom centru Delta City, Beograđanima je otkrio drugačiju i kreativniju ponudu nakita, modnog asesoara i odeće. Velika posećenost festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralačke tokove mlađe generacije.

Pozivamo sve da nam se pridruže na velikom otvaranju 15. decembra u 19 časova i među prvima otkriju svet Katapult unikata!

 

Spisak saradnika:

1. Dunja Mihalački
2. Mizzi Shu
3. Teodora Jurić
4. Chvrchoke Accessorize
5. Miau Chic
6. Koishi Jewelry
7. Biljana Kovačić
8. ZuZu
9. Jazz Steampunk
10. Groovy Geeks
11. Keep It Retro
12. Skvi Zavrzlamice
13. Milan Ilić
14. Marija Đajić
15. Rajf & Šlus
16. Reciklama
17. Baš Baš
18. Moon & Sun
19. Lana Sugarfree
20. Jasminka Milovanović
21. Chic. A. Mote
22. Tamara Paunović
23. Iva Šijan
24. Maja Verzotti
25. Lady Rajf & MI
26. Aneta Tošić
27. Le Frrrr
28. Dajana Grubišić
29. Jecka
30. La Boca
31. Leki Details
32. Dušan Dokić

Podeli ovo:

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *