Dani Lepote u Delti 7-9. oktobar

Dani Lepote u Delti 7-9. oktobar

,,Dani lepote’’ će se održati od 07. oktobra do 09.oktobra od 10:00h do 22:00h  u organizaciji Pero Art Centra i Delta City-ja.Zbog velikog interesovanja, ova manifestacija će biti održana po drugi put ove godine.  S dolaskom jeseni, pravo je vreme da se prezentuju saloni koji će pomoći damama da  za kratko vreme postignu fenomenalan izgled. ,,Dani lepote’’ će okupiti distributere najpoznatijih svetskih brendova, salone za negu lepote, frizerske salone, akademije za estetiku, kao i salone za korekciju figure. Cilj festivala je da se javnosti predstave i promovišu noviteti u kozmetičkoj industriji.

Posetioci će dobiti priliku da im stručnjaci po promotivnim cenama prave frizure, šminkaju i daju savete za negu lepote. Ovom prilikom Pero Art Centar i Delta City Vas pozivaju da posetite ovu zabavnu manifestaciju i uživate u savetima i uslugama profesionalnih salona.

NE PORPUSTITI!

Veliki kasting za nova modna lica u Delta City-ju 

 Traži se zaštitno lice modne agencije Fashion Glam R’n’R

Modna agencija Fashion Glam R’n’R će u okviru festivala ,,Dani lepote’’, u Delta City-u 7-9. oktobra, u organizaciji Pero Art Centra, održati kasting za nova lica!

Besplatni modni bukovi za deset najlepših devojaka!
Deset najlepših prijavljenih devojaka, koje bira tim kreativaca modne agencije, dobiće nagradu izrade modnog buka. Na izradi modnih fotografija će raditi tim stručnjaka, devojke će sređivati profesionalni šminkeri, frizeri i stilisti, dok će prve tri devojke ostvariti mogućnost da postanu  zaštitna lica modne agencije za narednu sezonu. Zaštitno lice će imati mogućnost potpisivanja ugovora u visokoj novčanoj vrednosti i mogućnost modnog angažmana u inostranstvu!
Prijavljivanje će se vršiti u toku trajanja festivala u glavnom holu Delta City-ja! Pozivamo sve zainteresovane devojke da posete ovu zabavnu manifestaciju!
FashionGlamRnR 

Podeli ovo:

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *